Nya Byggnads.se går live, kan leda till viss besvikelse

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Meridiums största affär någonsin ser dagens ljus. Eller delar av den iaf, nya Byggnads.se på Episerver har släppts. Det berättar Kristofer Åberg, Byggnads Digitala Medier Redaktör för MKSE.com.Den Google Translate stödda sajten erbjuder en mycket klassiskt rutnätuppbyggnad med en carousel i topp. Flera av de mer attraktiva länkarna på startsidan länkar till funktionalitet som återfinns på Mina sidor delarna bakom inloggning. En del av sajten som inte ännu har slutförts. Och även i denna MVP (?) versions huvudmeny...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.