Toyota släpper omfattande truck B2B e-handel på Episerver

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Toyota Material Handling Europe släpper en ny B2B e-handel tillsammans med Avensia. Lösningen återfinns på Episerver Commerce i senaste version tillsammans med ett produktinformationssystem från inRiver och sök- och relevansmotor från Apptus.

Fokus ska vara göra det enkelt att hitta, köpa eller hyra en truck. Sajten erbjuder guider och instruktioner för vilka truckar och tillbehör som ämnar sig bäst till olika ändamål. E-handeln riktar sig främst till små och medelstora företag (SMF) som snabbt vill täcka sina operativa behov med truckar eller tjänster.

”- Vi jobbar hårt med att förenkla och hjälpa kunden att hitta en truck som passar deras behov. Vi vet att många startar sina inköpsprocesser online och därför har det varit viktigt för oss att bygga en e-handel som både når nya kundgrupper, men som även ger värde till kunder som senare väljer att kontakta våra säljare. Vi har redan sålt truck genom mobilen och det var det nog inte många som trodde när vi först startade projektet.”

Säger Cecilia Nilsson, E-Commerce Manager på Toyota Material Handling Europe. Företagets nya sajt lanseras först i Tyskland.

0st
jobbar hos Toyota

Toyota Material Handling Europe är en del av Toyota Industries Corporation (TICO) som är världens ledande leverantör av materialhantering. Svenska bilmärket Toyota.se använder delvis SDL och i Europa används bl a SharePoint.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Lakrids by Bülow ska erbjuda omni "lakrits-experience", köper in commercetools, Contentful, Sitoo, inRiver och Frontastic

Leave a Comment