Triggerfish vinner uppdraget att ta fram nya Naturskyddsforeningen.se

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Triggerfish VD Jakob Pernvik berättar för MKSE.com att de har vunnit en större ny upphandling mitt i all webutvecklingsarbete skött hemifrån. Den helt WordPress-fokuserade byrån kommer ta sig an att utveckla och designa kommande naturskyddsforeningen.se för föreningen med samma namn. De tar därefter över från Fröjd som hade kontot sedan sensommaren 2016 (då lades Naturskyddsföreningen på den Drupal CMS de fortfarande återfinns på).

”– Att få förtroendet att ta fram Naturskyddsföreningens nya webbplats är extra roligt då vi brinner för naturen, det här är vårt sätt att bidra till en bättre värld. Med hjälp av smarta och kreativa lösningar hoppas vi tillsammans kunna skapa en webb där människors intresse för natur och miljö kan gro och växa.”

Säger Jakob Pernvik på Triggerfish. Projektet har startat med en förstudie och analys genomförd av Duma. Triggerfish har ett öga för föreningar och organisationer. På kundlistan står redan Plan Sverige, WWF, Hand-in-Hand, IOGT-NTO-rörelsen och Hello World. Plattformsbytet blir det tredje på runt ett halvdecennium för Naturskyddsforeningen.se. De var innan Drupal-perioden en EPiServer– och EPiStore (den enklare föregångaren till Episerver Commerce) kund till QD Utveckling.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så blir Jetpack AI Assistant, WordPress vision om gen-AI. Tabeller och spell-check

Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation. Föreningen har funnits i över hundra år och är idag en rejäl folkrörelse med sina dryga 230 000 medlemmar.

Vi har börjat med nyhetsbrevsutskick med enbart CRM-nyheter! Det finns även fyra andra intressenischningar.
Ta del av en helt personaliserad MKSE.com upplevelse idag. Klicka här