Triggerfish vinner uppdraget att ta fram nya Naturskyddsforeningen.se

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Triggerfish VD Jakob Pernvik berättar för MKSE.com att de har vunnit en större ny upphandling mitt i all webutvecklingsarbete skött hemifrån. Den helt WordPress-fokuserade byrån kommer ta sig an att utveckla och designa kommande naturskyddsforeningen.se för föreningen med samma namn. De tar därefter över från Fröjd som hade kontot sedan sensommaren 2016 (då lades Naturskyddsföreningen på den Drupal CMS de fortfarande återfinns på). "– Att få förtroendet att ta fram Naturskyddsföreningens nya webbplats är extra roligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon