Två nya projekt på Polopoly

In Nyheter, Polopoly Atex by edenstrom2 Comments

Polopoly berättar om två utländska lanseringar i veckan. Norska Pointcarbon.com samt en uppgradering av skotska University of Edinburghs webbplats. Pointcarbon.com är webbsajten till ett ledande företag inom engeriindustrin. Sajten ska sköta företagets 18 000 kunder. Skotska University of Edinburghs nya webbplats är ännu en framgång bland europas universitet. Som jag tidigare nämnt är det en av de nischer Polopoly har det enklare att ta affärer inom. Sajten har uppgraderats till Polopoly 9 och har ett framework...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Dålig service på Polopoly. Ville få en demo, men tyvärr är alla säljare på semester. Hoppas att supporten är kvar i Sveariket.

  2. Dålig service på Polopoly. Ville få en demo, men tyvärr är alla säljare på semester. Hoppas att supporten är kvar i Sveariket.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.