Två nya projekt på Polopoly

In Nyheter, Polopoly Atex by edenstrom2 Comments

Polopoly berättar om två utländska lanseringar i veckan. Norska Pointcarbon.com samt en uppgradering av skotska University of Edinburghs webbplats. Pointcarbon.com är webbsajten till ett ledande företag inom engeriindustrin. Sajten ska sköta företagets 18 000 kunder. Skotska University of Edinburghs nya webbplats är ännu en framgång bland europas universitet. Som jag tidigare nämnt är det en av de nischer Polopoly har det enklare att ta affärer inom. Sajten har uppgraderats till... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Dålig service på Polopoly. Ville få en demo, men tyvärr är alla säljare på semester. Hoppas att supporten är kvar i Sveariket.

  2. Dålig service på Polopoly. Ville få en demo, men tyvärr är alla säljare på semester. Hoppas att supporten är kvar i Sveariket.

Leave a Comment