Smidig flytt från en domän till en annan

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Bytt namn på firman? Blivit uppköpta? Slagit ihop två avdelningar? Det är vanligare än du tror att content måster flyttas från en domän till en annan. Helst utan att SERP (söksideresultaten) i Google förändras. Ni vill inte tappa inkommande trafik! Här är några viktiga saker att tänka på vid ett domänbyte: 1. Byter ni domän på grund av byte av varumärke eller ny design så flytta först webbplatsen. Släpp först efter det den nya designen. 2....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.