hybridappar, Mag+, PhoneGap, Xamarin iPad, Nyheter

Tyst om Mag+, hybridappar tog över

In iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Bonniers en gång i tiden hypade läsplattemjukvara Mag+ går fortfarande att köpa in för de tidnings- och content-ägare som inte tror på mer flexibla alternativ som Xamarin eller PhoneGap.Snart sex år gamla Mag+ ligger numera uppe i version 5.0. Bolaget leds sedan ett tag tillbaka av ett annat, nästan insomnat systems ex-VD; CMS-aktören Roxens Staffan Ekholm. Han ska skiftat fokus från mediabolag till content- och digitaliseringstörstande icke-publicister. Men det är en tynande tillvaro bolaget för. Sedan i maj förra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Projektet var väldigt ambitiöst från början. Kul, men också svårt att se hur varje tidningsredaktion skulle ha tid att både layouta pappersutgåvan och designa upp en hel digital utgåva, som dessutom var ganska inlåst till iPad.

  2. 700 @magplus projects every year is not so bad! #ipadmagazine

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.