Utmanande Nansens Proact.eu på en EPiServer R2 SP2

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nansen lanserade nya Proact.eu under fredagen vecka 37. Bolagen jobbar ihop sedan tidigare. Det är IT-bolagets Proact engelska version av sin nya webbsajt. Den fick ligga på en EPiServer CMS 5 R2 SP2 med design av systerbolaget Söderhavet. Inom kort kommer språkversioner för Sverige, Estland, Lettland, Litauen, Norge, Danmark, Finland och Holland via en specialbyggd integration med LanguageWire. Det trångbodda utvecklingsgänget (har utvecklarna verkligen tillräckligt med armbågsutrymme för att koda så mycket :)) fortsätter med att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.