Vad gav eye-trackingen Aftonbladet, DN, Expressen, MSN och Svd?

In Escenic, Nyheter, Polopoly Atex, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Aftonbladet.se, DN.se, Expressen.se, MSN.se och Svd.se har gjort en gemensam sak och köpt in en eye-tracker (ögonrörelse) undersökning från Mejsel. Hela 250 användares bruk av 500 sajter och 40 000 annonser (i olika format och kontext) undersöktes. Aftonbladet.se (Escenic), DN.se (Polopoly) och Svd.se (Escenic) har nyligen designat om sina sajter i påkostade projekt. Vad kom då de 250 fram till? Tyvärr inte mycket nytt under solen när så breda och många sajter testas: Stora artiklar med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.