Världens första ”Composable Digital Experience Platform” är här

In CXM, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Uniform är på Sverigeturné och presenterar sin senaste lösning för ”världens första Composable Digital Experience Platform”. Det ska vara en helt ”vendor-agnostic, composable DXP” som låter kunden välja sin egen tech-stack helt själva. Så här ska den amerikanska lösningen av MACH Alliance medlemmen skilja sig i förhållande till konkurrensen:

” – Vårt team har spenderat de senaste två decennierna på att bygga, sälja, implementera och stödja DXP, innehållshantering och mjukvara och lösningar för digital handel för några av de största globala varumärkena. De flesta organisationer kämpar för att anta ny teknik som kan hantera dagens prestanda och omnikanalskrav på grund av förändringen i kontrollen från ”business users” till utvecklare.”

Säger [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]Lars Birkholm Petersen, VD och grundare, Uniform. Med nya Uniform ska utvecklare kunna bygga en front-end med favorit javascript-libraries och frameworks och få ett UT för snabbare lösningar till CDN:er och edge-computing plattformar för ”perf”, skalbarhet och säkerhet.[/ppp_patron_only]

Vi har mer på samma ämne:  Större CX/Marketing Cloud aktörer väljer ansluta till MACH Alliance