Världens första ”Composable Digital Experience Platform” är här

In CXM, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Uniform är på Sverigeturné och presenterar sin senaste lösning för ”världens första Composable Digital Experience Platform”. Det ska vara en helt ”vendor-agnostic, composable DXP” som låter kunden välja sin egen tech-stack helt själva. Så här ska den amerikanska lösningen av MACH Alliance medlemmen skilja sig i förhållande till konkurrensen:

” – Vårt team har spenderat de senaste två decennierna på att bygga, sälja, implementera och stödja DXP, innehållshantering och mjukvara och lösningar för digital handel för några av de största globala varumärkena. De flesta organisationer kämpar för att anta ny teknik som kan hantera dagens prestanda och omnikanalskrav på grund av förändringen i kontrollen från ”business users” till utvecklare.”

SägerDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ibexa firar framgångsrika partners. QNTM bygger vidare på eget, omfattande digitalt ekosystem


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon