Vinnarna från WSA ”Hur mår Sveriges webbplatser 2019”

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Web Service Award har släppt årets trendrapport ”Hur mår Sveriges webbplatser 2019”. Undersökningen ska ha besvarats av 482 webbplatsansvariga på företag, statliga verk, kommuner, landsting och organisationer. Undersökningen vänder sig till de företag/organisationer som har eller skulle kunna ha möjlighet att arbeta professionellt med sin webbplats.

En av vinnarna i årets rapport är SiteVision. De har ökat sin kundnöjdhet från 93% till 96% och har fortsatt (för tionde gången i rad) marknadens nöjdaste kunder. SiteVision ska även ökat sina marknadsandelar från 23 till 25% och erhåller även marknadens bästa produktsupport.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kommunwebb med miljon besökare bygger om, snabbhet och AI i fokus

Vidare tycker färre än hälften av de svarande att de har de resurser som krävs för att arbeta effektivt med webbplatserna. Bara 39 procent tycker att de har tillräckligt med personalresurser för att driva webbplatsen. Det är fler än tidigare som tycker sina webbplatser är välstrukturerade (68 procent), 50 procent tycker nu att deras sökverktyg är bra och 64 procent tycker att deras webbplats är anpassad efter besökarnas behov.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stor WordPress-förespråkande kommun överger open source för RPA-överflyttad Sitevision
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss