Visma Business byrån köper in WordPress upprättning

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Visma Business fokuserade EA System har köpt in ett nytt WordPress publiceringssystem för sin digitala närvaro. Byrån ska använda flera funktionella tilläggskomponenter och specialanpassningar.

Det är Redkite som står bakom utveckling.

Efter lansering ska en viss trafikökning skett.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Boliden, LKAB, ABB, Epiroc och Sandviks nya initiativ väljer WordPress

Kommentarer

  1. Jag är lite nyfiken på det där ordet ”upprättning” som används tämligen flitigt på den här sajten. Handlar det om buggfixar, eller vad är innebörden i dessa sammanhang?

  2. ”Upprättning {utr.} (även: linjering, placering i linje)” – I dagens best-of-breed klimat känns en komplett funktionell och 3:epartsprodukts-installation som en typ av parallellt fint upprättad lösning? Skulle du inte säga så Sami?

  3. Hej Martin! :) Jag var mest nyfiken på vad du la in för värderingar i ordet, eftersom jag själv väldigt sällan kommer i kontakt med det – annat än när jurister ”upprättar” dokument, vilket då har en lite annan innebörd. Du ska naturligtvis fortsätta använda ord som du känner dig bekväm med, jag frågade av ren nyfikenhet.

Leave a Comment