Visma Business byrån köper in WordPress upprättning

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Visma Business fokuserade EA System har köpt in ett nytt WordPress publiceringssystem för sin digitala närvaro. Byrån ska använda flera funktionella tilläggskomponenter och specialanpassningar. Det är Redkite som står bakom utveckling. Efter lansering ska en viss trafikökning skett.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag är lite nyfiken på det där ordet ”upprättning” som används tämligen flitigt på den här sajten. Handlar det om buggfixar, eller vad är innebörden i dessa sammanhang?

  2. ”Upprättning {utr.} (även: linjering, placering i linje)” – I dagens best-of-breed klimat känns en komplett funktionell och 3:epartsprodukts-installation som en typ av parallellt fint upprättad lösning? Skulle du inte säga så Sami?

  3. Hej Martin! :) Jag var mest nyfiken på vad du la in för värderingar i ordet, eftersom jag själv väldigt sällan kommer i kontakt med det – annat än när jurister ”upprättar” dokument, vilket då har en lite annan innebörd. Du ska naturligtvis fortsätta använda ord som du känner dig bekväm med, jag frågade av ren nyfikenhet.

Leave a Comment