Visma Business byrån köper in WordPress upprättning

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Visma Business fokuserade EA System har köpt in ett nytt WordPress publiceringssystem för sin digitala närvaro. Byrån ska använda flera funktionella tilläggskomponenter och specialanpassningar. Det är Redkite som står bakom utveckling. Efter lansering ska en viss trafikökning skett....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag är lite nyfiken på det där ordet “upprättning” som används tämligen flitigt på den här sajten. Handlar det om buggfixar, eller vad är innebörden i dessa sammanhang?

  2. “Upprättning {utr.} (även: linjering, placering i linje)” – I dagens best-of-breed klimat känns en komplett funktionell och 3:epartsprodukts-installation som en typ av parallellt fint upprättad lösning? Skulle du inte säga så Sami?

  3. Hej Martin! :) Jag var mest nyfiken på vad du la in för värderingar i ordet, eftersom jag själv väldigt sällan kommer i kontakt med det – annat än när jurister “upprättar” dokument, vilket då har en lite annan innebörd. Du ska naturligtvis fortsätta använda ord som du känner dig bekväm med, jag frågade av ren nyfikenhet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.