Volvo goes community med Worldtrucker

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Scanias förvånansvärt populära trucker-community Kingsclub.se får konkurrens. Det är Volvo som släpper en ny mötesplats för alla lastbilsförare på nätet (inte bara för Volvoförare), Worldtrucker. Ett större, community-släpp alltså, MKSE.com tar en titt och bjuder på alla projektdetaljer. Beställare Niclas Hermansson berättar att målsättningen är den bästa mötesplatsen i världen för "trucker passion". Communityn har utvecklats tillsammans med förare av Getupdated tillsammasn med Oakwood Creative och är baserad på EPiServer CMS 5 samt EPiServer Community 3....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Quiz! Hitta vad som recyclats från GU projektet CommunityOfSweden!

Leave a Comment