Sida visar Omvärlden av Cybercom på EPiServer CMS 5

In Flash, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sidas nysatsning på tidningen OmVärlden innebär både en ny webbsajt samt en ny tidning. OmVärlden innehåller det senaste om utvecklingsfrågor, globala frågor och Sveriges internationella engagemang. Tidningen OmVärlden kommer bland annat att säljas på Pressbyrån. OmVärlden är en del av Sida.se på EPiServer CMS 5. Den sajten lanserades i juli. Samma EPiServerinstallation används för kostnadseffektivt framtagande av sidmallar. Utvecklingen har tagit en månad och omfattat ca 570h, rapporterar scrum master Martin Dolk. En projektdetalj är bruket...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment