W3C JavaScript Certification från W3Schools har inget med W3C att göra

In Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ett nytt certifikat har börjat läggas till svenska, webbfokuserade frontend'ares CV:n och LinkedIN. W3C JavaScript Certification för 95 dollar går att klicka sig igenom på några minuter och det är en fin titel att inneha. Men tänk på att trots namnet har W3C dock inget alls med dessa certifikat att göra. Förståligt, W3Schools reklamspäckade sajt ligger en bra bit bort från allt vad W3C står för. Det finns även W3Schools JavaScript, jQuery, HTML, XML, PHP, ASP,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.