Workplace by Facebook är här för 26 SEK. Slack behöver inte oroa sig

In Facebook Open Graph, Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Workplace by Facebook blev namnet på [email protected] Intranätlösningen från Facebook som varit på gång ett längre tag. Värt att veta? Du använder en separat jobbmail, inte ditt Facebook-konto. Ungefär som när Facebook enbart var för Harvad email-användare. Det finns videosamtal jobbkollegor emellan. Det finns möjligheten att skapa projektrum och arbetsytor för att chatta om projekt om. Det finns emojis, större varianten att "motivera kollegor med". Kostnaden blir 3 dollar per användare upp till 1000 användare. Sedan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.