Yext byggs ihop med fyra Adobe produkter, bättre kontroll av recensioner, omdömen och betyg

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inför Adobe Summit som går av stapeln i Vegas inom kort berättar svenska Yexts representant att de rullar ut ett nytt samarbete och en ny produkt. Det är fyra nya integrationer mellan Adobe Experience Cloud (Adobe Target, Analytics, Campaign och Experience Manager) och Yext verktyg för sök och kontroll av sociala media. Samt hantera recensioner, omdömen och betyg på sajter och appar. Med hjälp av Yext ska varumärken kunna uppdatera produktinformation, sökattribut och företagsfakta i flera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon