Kunder ångrar valet av Adobe Experience Manager, vill ut ur sviten

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by Martin EdenströmLämna en kommentar

Antalet Adobe Experience Manager och Adobe Marketing Cloud kunder som ångrat sitt nya plattformsval ska ha ökat under 2017.

Det menar RSG:s Tony Byrne som beskriver att problemet oftast är att större företag och beställare, efter möten med Adobes duktiga säljare, har lagt samtliga produktbehov hos det förtroendeingivande företaget. Några år senare sitter de med ofullständiga och kostsamma funktioner som inte Adobe AEM visar sig klara av. Inom t ex CMS, e-handel och DAM behov. Men de kommer inte loss och sitter helt i knät på produktföretagets jättesviter.

I en “Adobe AEM Exit Strategy” beskriver Byrne hur detta är snarlikt en amerikansk trend för ett decennium sedan där flera kunder upplevde samma sak efter lagt alla ägg i TeamSites korg.

Men Adobe är efter alla uppköp en mycket mer komplex produkt än Teamsite anno 2007 och projekt startar ofta på en basal nivå där de efter några år


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

 

Leave a Comment