Absoluta drömkunden klar, Lindex handlar upp Voyado loyalty/CRM

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Drömkunden är i land. Voyados VD Johan Bäckarlin berättar att ända sedan de startade Voyado så har Lindex varit en av bolaget "absoluta strech goals som fanns på whiteboarden". Nu är dagen kommen då Lindex väljer Voyado som lojalitets/CRM-plattform. Redan i höstas började Lindex se över egna digitala satsningarna. Först togs en litium headless SaaS-lösning samt nya tekniska partners som Citrix in av Lindex CTO Florian Westerdahl. Lindex är ett av Europas ledande modeföretag med cirka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon