Bjurfors tar stort digitalt steg, live på Optimizely CMS och Hubspot CRM

In CXM, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Martin Persson, webbredaktör på Bjurfors, berättar för MKSE.com att Bjurfors största webbsatsning någonsin just sett dagens ljus. De lanserar, i samarbete med TietoEvry och Webbstrategerna, en helt ny sajt baserad på Optimizely/Episerver CMS och Hubspot Marketing Automation/CRM.

”– Vi intar en ny digital position nu. Ett stort steg upp på så många plan .. Den tekniska utvecklingen, vår egen tillväxt och inte minst kundens förväntningar accelererar allt snabbare. Därför är det dags för nästa generation av Bjurfors.se. Den utan tvekan största uppgradering vi hittills gjort, det här är så mycket mer än en webbplats.”

Säger Ola Lundqvist, vd Bjurfors Sverige. Med den nya versionen gör Bjurfors också en storsatsning i marketing automation-plattformen Hubspot. Vidare får sajten [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]

Vi har mer på samma ämne:  Newport till 30 länder med Voyado CRM-satsning

ett visuellt lyft, där företagets position som premiummäklare lyfts fram på ett tydligare sätt. Den responsiva designen har tagits ett steg längre, nu är det ”mobile first” som gäller. Företaget har också lagt mycket kraft lagts på enkla men smarta funktioner för en snabbare och mer personaliserad sajt. Ett exempel är att tjänsten Boagenten, som hjälper kunden att bevaka bostadsmarknaden, nu fått ett modernare gränssnitt.

I utvecklingsteamet bakom nya hemsidan finns såväl interna som externa resurser. Bjurfors jobbar sedan sju år tillbaka tätt tillsammans med Netrelations, som numera är en del av Tieto Evry, där projektledaren Hanna Jonsson varit med från starten. Då, 2014, var huvudfokuset en teknisk uppgradering, nu är det delvis ett annat.

”– Tekniken är fortsatt en avgörande faktor, men för vår del är det viktigt att vi inte bara blir en teknisk leverantör. I det här samarbetet kan vi med stolthet säga att vi levererar en användarupplevelse med wow-känsla! En stabil grundplatta som också blir en språngbräda för Bjurfors att fortsätta förverkliga kreativa idéer på. Alltid datadrivet och insiktsfullt, med affären och kunden i fokus.”

Säger Hanna Jonsson på Tieto Evry Customer Expreience.

Vi har mer på samma ämne:  Saab köper in ny Optimizely, bygger försäljningsverktyg i Episerver DXP
[/ppp_patron_only]