Bjurfors tar stort digitalt steg, live på Optimizely CMS och Hubspot CRM

In CXM, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Martin Persson, webbredaktör på Bjurfors, berättar för MKSE.com att Bjurfors största webbsatsning någonsin just sett dagens ljus. De lanserar, i samarbete med TietoEvry och Webbstrategerna, en helt ny sajt baserad på Optimizely/Episerver CMS och Hubspot Marketing Automation/CRM.

“– Vi intar en ny digital position nu. Ett stort steg upp på så många plan .. Den tekniska utvecklingen, vår egen tillväxt och inte minst kundens förväntningar accelererar allt snabbare. Därför är det dags för nästa generation av Bjurfors.se. Den utan tvekan största uppgradering vi hittills gjort, det här är så mycket mer än en webbplats.”

Säger Ola Lundqvist, vd Bjurfors Sverige. Med den nya versionen gör Bjurfors också en storsatsning i marketing automation-plattformen Hubspot. Vidare får sajten

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.