Bjurfors tar stort digitalt steg, live på Optimizely CMS och Hubspot CRM

In CXM, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Martin Persson, webbredaktör på Bjurfors, berättar för MKSE.com att Bjurfors största webbsatsning någonsin just sett dagens ljus. De lanserar, i samarbete med TietoEvry och Webbstrategerna, en helt ny sajt baserad på Optimizely/Episerver CMS och Hubspot Marketing Automation/CRM.

”– Vi intar en ny digital position nu. Ett stort steg upp på så många plan .. Den tekniska utvecklingen, vår egen tillväxt och inte minst kundens förväntningar accelererar allt snabbare. Därför är det dags för nästa generation av Bjurfors.se. Den utan tvekan största uppgradering vi hittills gjort, det här är så mycket mer än en webbplats.”

Säger Ola Lundqvist, vd Bjurfors Sverige. Med den nya versionen gör Bjurfors också en storsatsning i marketing automation-plattformen Hubspot. Vidare får sajtenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SAS väljer Salesforce Marketing Cloud för lojalitet och Marketing Automation


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon