Acando lägger ned varumärkena Daytona och Transformator, samlar 160 anställda

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Itch växer och blir totalt 160 medarbetare då ägarna Acando väljer att lägga ned de tidigare service design-varumärkena  Daytona och Transformator. Istället satsar IT-konsulten på gemensamma, och i särklass yngsta grupperingen itch med VD Mats Alerius, tidigare under fyra år chef över Management-konsulterna på Acando. Daytona sysselsatte vid förvärvet för nio månader sedan 30 personer samtidigt som Transformator hade 35 anställda. Tillsammans med Itch var det då 75 anställda. Till det har det rekryterats och enheterna Acando CXC och Acando DST har gått...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon