Accessoarbutiken ut i Europa med ”direct to consumer” strategi och Centra/WordPress

In Centra, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Grebbans VD Anton Johansson och e-handelschef Matilda Mohlin berättar för MKSE.com att Saddler just gått live. Varumärket Saddler har funnits sedan 1986 och kallar sig en av Sveriges ledande specialister på bälten, väskor och accessoarer i läder. Nu gör de gjort en storsatsning på rebranding, online flagship store samt ny produktstrategi för att utmana den Europeiska marknaden – med “direct to consumer” som huvudstrategi.

” – Vi har alltid tagit fram fantastiska läderprodukter, men vi vill nu få fram vårt egna varumärke på ett tydligare sätt. Med rebranding av vårt varumärke, ny produktstrategi och inte minst vår stora satsning digitalt, ser vi fram emot att möta både nya och befintliga kunder.”

Säger Henrik Billger, vd på Saddler.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Djerf Avenue kastar ut open source, satsar allt på Centra headless

Grebban stod för rebranding, ny strategi och byggde e-handeln. E-handeln är byggd på modefokuserade e-handelsplattformen Centra med WordPress som CMS, React som frontend-ramverk, Algolia som sökmotor och allt hostas på Amazon AWS.

Matilda Mohlin har tidigare varit e-handelsansvarig på bla Joy och Nilson Group.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sweco tar in nya byråer, lanserar ny digital plattform
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss