Accessoarbutiken ut i Europa med “direct to consumer” strategi och Centra/WordPress

In Centra, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Grebbans VD Anton Johansson och e-handelschef Matilda Mohlin berättar för MKSE.com att Saddler just gått live. Varumärket Saddler har funnits sedan 1986 och kallar sig en av Sveriges ledande specialister på bälten, väskor och accessoarer i läder. Nu gör de gjort en storsatsning på rebranding, online flagship store samt ny produktstrategi för att utmana den Europeiska marknaden - med “direct to consumer” som huvudstrategi. " - Vi har alltid tagit fram fantastiska läderprodukter, men vi vill...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon