Account Based Marketing framtiden för Liferay CMS

In Java, Liferay, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sitecore verkar vilja sticka ut i CMS-mängden genom att förvärva inom PIM/DAM. Liferay väljer att sticka ut genom att investera i en annan akronym. Det är ABM, Account Based Marketing, mjukvaran Triblio i USA som har fått in Liferay open source CMS som ny delägare. Triblios ABM lösning ska inkludera webbpersonalisering, account based reklamköp och olika typer av försäljningsrapporter. Egenskaper som Liferay gärna integerar med egna programvaran. De ser en framtid där egna Liferay DXP förädlas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon