Nackademin köper in omfattande WordPress lösning av TheGeneration

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: ”VIP-MKSE”.
Robert från TheGeneration berättar för MKSE.com om att de i dagarna släpper en omfattande WordPress-lansering för skolan Nackademin. Teamet är laddade inför lanseringen då skolan utbildar många av Sveriges UX-designers och webbutvecklare. Produktionen var därmed extra spännande.

Stor omsorg ska ha lagts på just UX och viss specialbyggd funktionalitet för exempelvis utbildningslistningar och visuellt presenterade praktikperioder. Nackademin erbjöd 2012 även utbildning i Drupal och Episerver. 2015 startade en utbildning i Adobe AEM.

” – Fokus har legat på användarvänligheten – att göra siten och den stora mängden information vi har där tillgänglig och lätt att navigera på, oavsett varför man är inne på nackademin se. Vi har varje år fler än 220 000 besökare så vad man letar efter ser såklart väldigt olika ut – oavsett om det är en ny karriär och en utbildning, att anställa en student eller att undersöka möjligheten till samarbete med oss. Vi har valt att fokusera på vissa viktiga delar som t.ex. branschdagar – där våra studenter träffar arbetsgivare – och LIA-perioder, lärande i arbete, där arbetsgivare letar efter studenter att anställa.”

Säger Martina Lindgren, marknadschef på Nackademin.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Realtid.se bygger e-handel, designar om och byter ut teknik. Kastar ut Drupal

WordPressbyrån TheGeneration i Stockholm fokuserar på större varumärken och berättar att på kundlistan finns NCC, Vitamin Well, Svea Ekonomi, NOCCO, Ryska Posten och Svenska Spel.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.