Acquia kränger Demandware e-handel för nya Puma.com

In Check out/Kassasystem, CXM, Drupal, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vi har tidigare tittat på hur Drupal fått det allt svårare att hänga med när nästan samtliga kunder vill bunkra upp med e-handelslösningar i samband med sina CMS-förvärv. Drupal och de tillgängliga modulerna som Drupal Commerce duger inte alltid i jämförelse med andra e-handelsalternativ.

0.7
miljarder svenska kronor omsätter puma
Men proaktiva intressebolaget Acquia med Drupal-grundaren ombord låter inte detta stoppa dem.

Nu är det framgångsrika SaaS e-handelstjänsten Demandware som Acquia valt backa upp i samband med lanseringen av Pumas internationella, personaliserade e-handel och sajtutrullning. Som Acquia haft tekniskt ansvar för. Puma slog samman de två sajter de hade 2012, en för content och en för handel som bara korslänkades.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizely, Acquia och Adobe i en klass för sig som DXP

Den svenska varianten av den contentfyllda sajten har fått fotomaxade delsajter med varumärkes ambassadärer samt en kampanjfylld startsida. Annars är det en klassisk Demandware med storleks- och färgval samt fixerad varukorg header och reviews samt guest checkout etc.

Demandware går väldigt bra inom fashion retail just nu, se fler MKSE-artiklar om dess framfart här. Acquia har för övrigt även tagit hjälp av Akamai för CDN-drift.

Leave a Comment