SapientNitro sågar scrum, säljer egen metodik

In Metodik, Nyheter, RUP Vattenfall, Scrum, Sitecore XP, XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

SapientNitro går hårt åt scrum och andra agila metoder. I en egen sammanställning om sin interna utvecklingsmetodologis fördelar väljer man att såga både scrum, XP, lean, DSDM och RUP. De anses för tunna inom främst projektledning, riskhantering, distribution, organisatoriska kopplingar och skalbarhet. SapientNitro Delivery Approach är en metod som arbetats fram sedan 8 år tillbaka av Sapient. Redan 2007 valde dåvarande Sapient att släppa sin agila utvecklingsmetodologi ResultSpace (ett ALM, Agile Application Lifecycle Management verktyg) som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tack Björn. Siffran kom från er nuvarande pressrelease-footer och dokumentet hittade jag aktivt i en engelsk upphandling startad 2013 och avslutad i år, så det kändes relativt färskt!

Leave a Comment