Aftonbladet Blogg byter till communityplattformen Josh XCAP

In Escenic, Java, Nyheter, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Måndag den 18 maj kl 06.00 går Aftonbladet Blogg med Göran Fröjdh över till Snack-gemensamma java communityplattformen XCAP från Josh. Det innebär att alla bloggare blir Snack-användare och en del av communityt. Tanken om community borde funnits med i bilden redan när Aftonbladet Nya Medier och utvecklarna på norska Petrograd AS (nedlagt?) satsade på bloggar 2006. De nya bloggarna sägs blir snabbare och stabilare. De ska även innehålla widgets för att bygga en egen sidospalt. Bytet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.