Aftonbladet.se satsar på WordPress.com

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Update: Aftonbladet.se tar hjälp av lite interna förmågor och Odd Alice när de bygger Skolraset.aftonbladet.se i WordPress CMS 3. Sajten är en "livegräv" satsning i klassiskt bloggformat. Som därav knappast drar på några högre växlar av vad MKSE.com läsare gillar. Det blev ett klassiskt WordPress original TwentyTen blogglöp, Disqus-kommentarer och mycket "tillfällig satsning" känsla. Allt ligger dessutom på en klassisk WordPress.com tjänst (ingen VIP) Glesys medan Aftonbladet IT har driftsansvar. Christian Bolstad berättar att Aftonbladet Webb...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Inte helt korrekt. Hosting och förvaltning sköts av Glesys medan Aftonbladet IT har driftsansvar. Det tillfälliga (standard)-temat byts snart ut mot ett custom där Odd Alice har byggt grunden och Aftonbladet Webb stilat vidare. Aftonbladet Webb bygger dessutom egen funktionalitet med stöd av inhyrda WordPresskonsulter: Windy Media samt Carnaby/Hippies.

  2. Vi utvärderar ständigt olika plattformar och utvecklingsmetoder. Nu var det bra läge att testa wordpress och lite andra saker. Det interna Aftonbladet-teamet har vi stärkt upp med @windyjonas, @tdh och @bolstad.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.