Åhlens.se släppt på ryskproducerad OpenCMS

In Check out/Kassasystem, Google Maps, Nyheter, OpenCms by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Åhlens, Sveriges största varuhuskedja, med ahlens.se har i sommar lanserat sin nya webbplats. Och det på ett av de CMS som MKSE.com titulerat "dött" på den svenska marknaden. Sedan flera år tillbaka. OpenCMS-releasen har designats och gränssnittsprogrammerats av Ottoboni i Stockholm. Gridnine med 25 utvecklare i Moskva har utvecklat sajten med tillhörande integrationer. Om offshorekonsulternas kompetens styrde CMS evalueringen framgår inte, men det hela baserades i alla fall på javabaserade open source CMS:et OpenCMS 7.5 (senaste version är redan OpenCMS 8.0.1). Visst...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Var inne och kikade på Åhléns och på det stora hela är det en trevlig site. Den är väääldigt lik H&Ms nya site.

  2. OpenCms, sjukt lustigt val av Åhlens! Drupal wordpress anyone?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.