All Blues väljer headless Centra och Contentful för ny internationell e-handel

In Nyheter, Centra, Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

All Blues är senaste användaren av en Centra headless / serverless e-handel tillsammans med Contentful headless CMS. Den är framtagen nu i slutet av juli av svenska webbyrån Aino. VISA, Mastercard och American Express erbjuds som betalsätt i en egen kassa med visst stöd från Klarna. All Blues erbjuder handgjorda smycken i silver. Grundarna Fredrik Nathorst och Jacob Skragge ska ha målet att skapa lyxiga smycken som ses som samlingsobjekt. All Blues AB omsätter runt 9...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon