Amazon lanserar övervakningsdrönare för inomhusbruk

In Amazon, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amazon har fler drönare på gång än de som är tänkta att leverera dina paket vid dörren. Amazon avslöjade under sitt Echo-event förra veckan även en ny minidrönare med Ring-kamera. Tänkt att köra runt i ditt hem och upptäcka samt skrämma bort tjuvar. Den tidigare dörrklockan tar ett stort steg mot hemövervakning med en självkörande drönar-topp som kan följa efter en tjuv i egna huset och larma samt filma inkräktaren. För ägare ska det både gå...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon