Analyserar ni network location leads, e-commerce period revenue och keyword conversion rates?

In Analys / Statistik, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Min favoritwebbanalytiker Lars Johansson har listat några personliga, sitautionsbaserade favorittillfällen för analys. Listan kommer ursprungligen från en jämförelse mellan Google Analytics iPhone app'ar. Men den ger en sådan bra bild av vad som går, och i flera fall bör mätas på en sajt/e-handel idag att jag listar den rakt upp och ned: Comparing the number of goal completions for a period to the previous period and corresponding period last year View revenue and goal conversion rate...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.