Årjängs Kommun köper in SiteVision för både intern och extern webb

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nya arjang.se för Årjängs Kommun ska just ha gått live på en SiteVision CMS. Målet ska vara att inspirera till att besöka trakten, visa upp förutsättningarna för entreprenörer och företagare, locka inflyttare och ge invånarna bra kommunservice. Modernt, snyggt, tillgängligt och enkelt att hitta rätt har varit fokus när Årjängs Kommun tillsammans med Soleil utvecklade den nya webbplatsen. Partnern var ansvariga för att ta fram  nytt koncept för webbdesign, formspråk och illustrationer, utveckling, utbildning samt användaranalyser. Ett nytt intranät ska lanseras under...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon