Nexer döper om Viktor Frisks byrå, ska bli stora inom influencer marketing

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nexer, nyligen kända som IT-konsulten Sigma, har gjort ett av de mer otippade bolagsförvärven i år. Det i form av 26-årige dokusåpa Mello-kändisen Viktor Frisks 10 månader gamla social medier-byrå Reach Media Group (Group of reach AB) främst fokuserade på olika typer av influencer marketing. Byrån samarbetade vid starten med PR-byrån Techposition och de båda AB hade tillsammans sex anställda.

Båda tillhör nu Nexer och det visar sig att IT-konsulten gärna ser att influencer marketingkommunikatörerna växer organiskt och under ny flagg. Det ska bli som varumärket Hipe och under en lanseringsfest med dryck, fyrverkerier och ”laserdansare”Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon