Atea skapar sitt ”egna IDG.se” i nysatsningen Voister.se

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Atea följer trenden med att skippa Mynewsdesk och PR-arbete för att skapa sina egna, publicerade nyheter de får vinkla bäst de själva vill. Som Handelsbanken gör med EFN.se, Adobe med CMO.com och som flera PR-kunder valt göra i Ekonomit.se (i samarbete med tidigare IDG-medarbetare). Eller som alla som jobbar med native annonsering hos de större tidningarna gör. Atea egna IT-nyhetssajt som får namnet Voister.se och byggs på en Twitter Bootstrap lösning med Mailchimp Mandrill integration och GA. Budgeten hämtas troligtvis...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Press releases: how to go beyond waste, fraud, and abuse
  by: Josh Bernoff
  key excerpt: “Penn, who is VP of Marketing at Shift, a PR firm, shares a few press release facts that he figured out:

  PR people create 1,000 press releases a day. They’ve created 236,356 of them this year.
  The median number of clicks on one of those releases is zero.
  The median number of social media shares is two.
  The median number of inbound links is one.”

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.