SLL köper in service design från Expedition Mondial

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

UX-gänget på Expedition Mondial i Stockholm har tagit några skalper under 2017. En av de större är SLL (Episerver användare), där står Expedition Mondial bakom ny service design och UX när SLL skulle skapa en djupare förståelse för bilisternas behov och beteenden. De ville skapa en "målbild för nya förbättrade tjänster".Service design arbetet inkluderade: Kundcentrerad tjänsteutveckling Intervjuer med bilister Analys av insamlat material Teori- och praktikpass inför dialogerna med kund Intervjuer "- Vi har fått massor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.