Så skapar SapientRazorfish Mercedes-Benz nya customer journeys, realtidsdata påverkar löpande

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I bilmärkenas, nästan historiskt ojämförbara, hets mot digitalisering hoppas SapientRazorfish ta sitt Mercedes-Benz konto till nya nivåer. Sedan ett tag tillbaka är Mercedes-Benz referenskund för SapientRazorfishs amerikanska enheter. De senaste två åren har de bl a byggt up nya huvuddomänen MBusa.com. Den satsningen hade som mål att kraftigt förbättra Mercedes-Benz customer journeys, kundresor, genom en mer strömlinjeformad webbplatsupplevelse och navigation. Ett system för självservice och konfiguration byggdes. I den nya releasen såg SapientRazorfish till att erbjuda kunder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon