Axel Johnson köper in sig i Voyado för att gå ut i Europa med produkten

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Axel Johnson-koncernens riskkapitalaktör Novax har gått in i snabbväxande Revide och den molnbaserade lojalitets-, marknads och CRM-plattformen Voyado. En representant för Voyado berättar för MKSE.com att de miljoner företaget nu tar in väntas användas till att expandera i Europa och sälja in produkten på samma framgångsrika sätt som på den svenska och norska (via konsulten Oculos) marknaden. I Sverige är kundlistan imponerande med Elon, Interflora, XXL, Rusta, Stenströms, Apoteket, J.Lindeberg, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon