B2B-ehandel med PIM gav fler mobilordrar för John Fredrik

In E-handel, litium, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

John Fredrik har lanserat en ny digital B2B-ehandel med support för att lägga mobilordrar. Målet är att underlätta och effektivisera för kunderna i deras vardag, ge det som kunderna vill ha i den stunden som de behöver det. Därför har bolaget saknat stöd för just mCommerce.

”– Grunden i vår service är att vi alltid tänker utifrån våra kunders behov. Trots att lanseringen nyligen genomfördes, kan vi redan nu se att vi har lockat en mängd nya kunder.”

Säger Jessica Lénberg, Projektledare på John Fredrik AB.

Litium PIM används för produkthantering och lösningen har tagits fram tillsammans med 3bits Consulting. Men domänen ”johnfredrik.se” utan inledande ”www” är inte re-directad.

0st
Proffscenter är knutna till ehandeln för omnikanalanpassning

John Fredrik är en fullsortimentsgrossist för den västsvenska VVS-marknaden med en stor mängd olika produkter och verktyg för att täcka VVS-installatörens behov. Företagets centrallager och huvudkontor finns på Hisingen i Göteborg och det finns även tre Proffscenter i Uddevalla, Sisjön och på Hisingen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordiska Galleriet och Länna Möbler handlar upp Norce och Contentful, lämnar tidigare uppskattad lösning

Leave a Comment