Bankid släpper nytt, tillgänglighet och driftsinformation i fokus

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Strax innan sommaren valde svenska BankID och Finansiell ID-Teknik BID AB att gå live med sin nya sajt. Sajten har fått ett nytt fokus på bl a driftsinformation med stora gröna statussymboler samt ett nytt målgruppsfokus med flera olika nya ingångar. Inte otippat dessa dagar av hackerattacker och oro. Det finns även en sektion för utvecklare med både Guider, Testbox och Integrationsguide.

Det nya utseendet på Bankid.com ska ävenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon