Bättre kundförståelse med WebEx och Adobe Acrobat Connect webbkonferens

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Kommunikation är alla lyckade CMS-projekts moder. Det näst bästa, efter att jobba med product owner/beställare i ett eget warroom, är webbkonferensen. Ett oumbärligt verktyg då informationstruktur, design, flöden (vad händer efter klick) och klientspecifika egenskaper (hur det ser ut på annan än kunds dator) är viktiga element att ha full kundförståelse för. Klarar ni er med en månads webbkonfererande i uppstartsfasen är webbkonfererande med Adobes uppstickare Adobe Acrobat Connect Pro en kostnadseffektiv lösning. Ett Adobe konto...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.