Bazooka bygger kampanjstöd åt Profoto

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bazooka är klara med sitt senaste arbete för nya kunden Profoto. Det är en ny kampanjsida och kampanjplattform på Plesk ramverk i Amazon molnet och med bl a Hotjar stöd som den ledande tillverkare av proffsblixtar får. "- Det var ett nöje att samarbeta med Bazooka. De var genuint engagerade i vårt projekt och lämnade inget ogjort. Resultatet blev ett riktigt gott hantverk som vi är stolta att nu visa upp för våra kunder." Säger Karin Nordqvist...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment