Beijing8 fixar ny app och kundupplevelse tillsammans med matinriktade innovationsföretaget

In Android, iPhone, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det svenska innovationsföretaget Leeroy har levererat restaurangkedjan Beijing8s nya app för att beställa och betala direkt i mobilen. Beijing8 hoppas underlätta kundresan för gästerna när det ska köpa sin måltid. Appen kommer dessutom erbjuda gästerna fina erbjudanden och utökad information om olika produkter, evenemang och händelser. Appen styr främst upplevelsen på Grev Turegatan restaurangen. I ett senare skede ska den rullas ut på alla 10 restauranger runt om i Norden. Beijing8 är annars en WordPress användare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon