Bemz tillbaka på lokal byråleverans, bygger ny e-handel med PIM

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Bemz berättade så sent som i våras hur de ersatt sin tidigare, lokalt ensamma, utvecklare med ett helt team av Episerver-utvecklare från Niteco Vietnam. Nu verkar de vara tillbaka i en lokal byråleverans när Cloud Nine går in och tar över uppdraget att implementera Bemz nya e-handel och PIM. Denna gång på en ny Litium SaaS e-handelslösning. Bemz grundidé är att förlänga livet på de mest populära IKEA-möblerna och ge dem en personlig stil genom att erbjuda...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon