Bestseller Group med 3000 egna butiker väljer Voyado CRM och lojalitet

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En riktig storvinst för det svenska, snabbväxande CX-produktbolaget. Danska Bestseller Group berättar de valt Voyado för sina omfattande nya satsningar i Europa. Gruppens portfölj består av över 20 varumärken och cirka 3000 egna butiker, och produkter i över 16 000 butiker och varuhus över hela världen. Gruppen ståtar med varumärken som Jack & Jones, Vero Moda och Only. I framtiden berättas det man ska sätta omnikanal och appar i fokus samt använda kunddata och förstärka sitt lojalitetskoncept.

0 st
butikers närvaro är imponerande
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

” – Vi sökte från början efter enbart en lojalitetsplattform, men insåg snart kraften i att ha en helhetsvy av kunden på samma plattform som automationer och AI-segmentering. Det gör oss snabbrörliga. Våra medarbetare kan agera mer oberoende av central IT, vilket gör att vi kan gå från idé till handling samma dag – och säkerställa att bra och kreativa idéer inte kvävs av operativa eller tekniska begränsningar .. Vi ser Voyado som en avgörande partner för att nå våra högt satta mål. Vi har en nära dialog för att anpassa funktionalitet för respektive varumärke, samt att vi har möjlighet att påverka prioriteringar hos Voyado för kommande funktionalitet. Tillsammans kan vi lösa komplexa problem, som levererar värde till båda organisationer.”

Steffen Simonsen, Head of Brand Tech på Bestseller Group.

Svenska bolaget J.Lindeberg inom Bestseller Group berättade redan för 1,5 år sedan om sin satsning på Voyado. En satsning som säkert sedan dess rönt framgång internt och nu skalas upp efter vunnit i konkurrensen med andra interna lösningar.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Anledningarna att Bianca och CAIA valde svenska Voyado CRM