Elite Hotels förändrar egna arbetet med marketing automation, väljer hotell-CRM

In CRM Customer Relationship Management, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handelskonsulterna på Beyond Retail har berättat mer om senaste kundcaset Elite Hotels. Beyond Retail och ansvariga Karina Figueroa ska under 2024 lett en en betydande systemöversyn, som innebar en förändring i hur man jobbade med egna CRM-systemen, marketing automation och generella gästresestrategin. Allt för att bättre möta nya, specifika behov inom besöksnäringen.

totalt 0
hotell finns det
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

” – Resultaten vi ser just nu är ett bevis på de strategier vi har implementerat, och mycket av denna framgång är tack vare vårt samarbete med Karina och Beyond Retail .. Att förstå och möta våra gästers unika behov är kärnan i allt vi gör .. Med det nya CRM-systemet kan vi nu samla in och analysera gästdata mer effektivt, vilket gör att vi kan erbjuda en ännu mer personlig service och förbättra varje aspekt av gästupplevelsen.”

Säger Jenny Nölvand, CRM- och lojalitetschef på Elite Hotels. Systemförändringen kallas en del av Elite Hotels bredare vision om att använda teknik för att på ett meningsfullt sätt och bättre kunna koppla varumärket till egna gästerna. Elite Hotels har för detta valt att jobba med mer dedikerade hotellnäringssystemval som Windsurfer CRS, Allora / Maverick CRM från SHR Group och Wave RMS.

Elite Hotels handlade nyligen även upp Nova gruppen som ny officiell huvudpartner för egna Optimizely CX/CMS sviten.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nova köper två nya byråer, nu över 600 anställda och 800 Mkr omsättning