Bisnodes siffror explorerar efter Marketo Marketing Automation guerillaprojekt

In Adobe Marketo, CDP, DMP, Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det 2100 man stora dataanalysbolaget Bisnode har berättat mer om sin interna, nya Episerver CRM och Adobe Marketo Marketing Automation uppsättning under tisdagens Marketing Automation Success Summit 2019 i Stockholm. Daniel Nyberg Head of Group Digital Marketing, med mångårig erfarenhet som CRM- och MA-konsult stod bakom "guerillaprojektet" som genomförts "under radarn" på Bisnode det senaste året. Teamet som tillsammans ville genomföra MA-projektet från marknad och IT fick agera lite i skymundan för att slippa alltför många...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon