LRF Media anlitade Awave för nya Ehandel.se på WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Awave har gått ut med att det är de som fick ansvaret och förtroendet att ta fram nya Ehandel.se för ägarna LRF Media. Awave tog fram den nya WordPress-sajten samt migrerade hela 15 000 artiklar. Ett omfattande arbete där mycket kunde gått fel när alla nyheter ska kännas och se ut som tidigare. Lösningen på WordPress 5 ska nu vara byggd för att både dra nytta från WordPress kontinuerliga uppdateringar utan att riskera att något går...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon