BKC bakom PRI Pensionsgaranti på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

EPiServer CMS 5 blev det för PRI Pensionsgaranti då de uppgraderade egna externwebben. Nya funktionerna inkluderar en ny dynamisk ordförklaring som ska förklara olika begrepp och uttryck samt en tydligare navigering i två sektioner: "Kortfattat" och "mer information". Den sSka hjälpa användaren att hitta "rätt nivå" av information. EPiServer-nykomlingen BKC Sthlm (hej Andrzej Tarski, slit inte ihjäl dig!) har haft ett helhetsansvar för utveckling samt koncept, informationsstruktur, copy, design och utveckling. Men "Wellcome to our new...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment