Stockholm Globe Arenas blir Stockholm Live, ny ID

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stockholm Live, tidigare Globe Arenas kallar sig numera nordens största evenemangsområde och har skaffat sig en ny grafisk identitet. Stockholmlive.com kör med en rutnätsuppbyggnad med kampanjliknande ytor för respektive element. Sajten är förberedd för att kunna hantera trafikmässiga toppar och dalar. Lösningen återfinns på en Amazon moln-upprättning som i övrigt ser skräddarsydd ut. Stockholmlive.com använder sig av både SiteCatalyst, Chartbeat och Google Analytics för att följa allt som händer inom nya webben....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment