Cervera utvecklar cirkulär, digital affärsmodell. Utmanar Tradera med Vintage

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cervera, en headless CMS/Commerce lösning av och på Enferno och Storm Commerce e-handel från 2015 (med prediktiv analys och lojalitetssystem från Voyado 2019) från har från och med idag försetts med en ny delsajt. I Cervers fall handlar det om att man går åt Traderas håll. Samt att Cervera nog sneglat på några av H&Ms stora strategisatsningar. Som jätten lade otaliga miljoner på under 2018/2019. För att nå framåt inom trenden, och allmänt upplevda måstet, cirkulär...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon